Naše mušle pocházejí z blízkosti města Logstor ve střední části západního pobřeží Dánska. Od chvíle, kdy je náš rybář pan Kaj vyloví, neuplyne víc jak 12 hodin než se dostanou čerstvé na váš stůl. Při teplotě 0 °C vydrží mušle čerstvé 10 dnů. Naší výhodou je, že si je vozíme chladicím autem sami a pouze od jednoho dodavatele. Nemůže tak nikdy dojít k míchání mušlí z různých oblastí, což je důležité pro jejich kvalitu. A ještě jedno velké plus.. Mušle jsou pro nás loveny vždy až v den nakládky, takže čerstvěji už to snad ani nejde.
Mušle, které si u nás vychutnáváte jsou tvz. “Linenmussels“, tedy mušle pěstované. Samotné pěstování probíhá ve vzdálenosti cca 500 metrů od pobřeží na šnůrách, kde mušle dorůstají přibližně dva roky, skořápky jsou pak čisté a poměr masa je asi o 40 % větší než u klasicky lovených mušlí.
No přesvědčte se sami, proč jich prodáváme 1500 kg měsíčně!